Barion Pixel

Hivatalos közlemény

Köszönjük a bizalmat, hogy már az I. Nyíregyházi Futófesztiválra több, mint 800-an neveztetek, büszkék vagyunk rá! Felelősséggel és hálával tartozunk Nektek!

Számunkra a legfontosabb cél a futók és életmódváltók egészségfejlesztése, jó hangulatban, közösségben. Sajnos a koronavírus is szereti a közösséget.

A legfrissebb kormányrendelet a rendezvényszervezésre:
„A kormány rendkívüli jogrendet, vészhelyzetet rendelt el, többek között a 100 főnél nagyobb beltéri és az 500 főnél nagyobb kültéri rendezvények betiltására visszavonásig!”
Az eddig kiderült hazai fertőzött esetek száma igaz még alacsony, de az általános jókedv megfertőzöttsége már óriási.

Bármennyire is szuper volt a forgatókönyv, ilyen körülmények között az I. Nyíregyházi Futófesztivált, 2020. április 18-án nem tudjuk megszervezni.

Tekintettel arra, hogy jelenleg még nem tudjuk, mikor fogják visszavonni a rendeletet, a Futófesztivál előkészületi munkálatait nem lehetséges tervszerűen megvalósítani.

Az I. Nyíregyházi Futófesztivált idén egy másik időpontban fogjuk - várhatóan ősszel - megszervezni, továbbra is gőzerővel azon leszünk, hogy a későbbi időpontban minden nevezett rajthoz tudjon állni, ez nem rajtunk fog múlni, hanem a koronavíruson.

A további részletekkel és az új dátumot illetően hamarosan jelentkezünk!

Addig is fussatok sokat, erősítsétek az immunrendszert és készüljetek a versenyidőszakra, amelyre most meghosszabbították az alapozási időszakot!

Köszönjük a megértéseteket!